Politica de confidentialitate MIX

Fiecare utilizator Mix Craiova trebuie sa recititeasca cu mare atentie politica de confidentialitate care guverneaza acest site pentru a intelege mai bine intentiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu aceasta nu mai utilizati website-ul www.mixcraiova.ro. Politica Mix Craiova este de a respecta intimitatea tuturor utilizatorilor si a tuturor vizitatorilor. Mix Craiova poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ati oferit, insa va respecta si protejeaza intimitatea.

Informatiile individuale identificabile despre dvs nu sunt facute publice catre alte parti fara a primi in prealabil consimtamantul dvs, asa cum este explicat in aceasta politica de confidentialitate. Prin inregistrarea in newsletter a adresei dvs de e-mail, deveniti si sunteti de acord sa primiti lunar informatii legate de activitatea desfasurata de Mix Craiova: noi oferte, concursuri, stiri din domeniu, lansari de noi produse si servicii, etc.

Informatia care ne este necesara pentru abonare este adresa dvs valida de e-mail. Dupa inregistrare, Mix Craiova va va trimite un e-mail personalizat prin care va confirma inscrierea in newsletter. De asemenea, toate celelalte date necesare pentru inscrierea in forumul Mixcraiova nu vor fi facute publice catre alte parti decat daca avem acordul dvs.

Emisiunea saptamanii
Fa cunostinta cu emisiunile Mix Craiova. In fiecare saptamana iti prezentam una noua!
Melodia saptamanii
Simti ca muzica ti-a invadat viata? Noi iti alegem cea mai buna si cea mai ascultata melodie de la radio.
Club Afaceri - Comunitatea oamenilor de afaceri din Romania Ghidul tau de distractie radio live promovat de itbox radio live promovat de itbox Club Afaceri - Comunitatea oamenilor de afaceri din Romania Catalog de firme. Portal de afaceri Si ei sunt un suflet. Hai sa-i ajutam!