Termeni si conditii MIX

TERMENII SI CONDITIILE DE FUNCTIONARE ALE www.mixcraiova.ro

ACEASTA ESTE O INTELEGERE INTRE DVS SI MIX CRAIOVA IAR ACCEPTAREA SA VA PERMITE FOLOSIREA ACESTUI WEBSITE. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU DREPTUL DE COPYRIGHT SI TERMENII SI CONDITIILE, NU MAI UTILIZATI ACEST SITE WEB. PENTRU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE NECESARA CITIREA SI ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE.

Toti utilizatorii nostri sunt de acord ca serviciile oferite de Mix Craiova includ trimiterea newslettere-lor, mesajelor administrative, diverselor anunturi. Fiecare utilizator in parte are anumite obligatii pe care trebuie sa le respecte. Dreptul de folosinta a serviciului este un drept personal al utilizatorului iar acesta este de acord sa nu revanda sau sa foloseasca site-ul in scopuri comerciale, fara acordul expres al Mix Craiova.

Mix Craiova va putea, la propria discretie, sa termine imediat accesul la website daca utilizatorul nu are un comportament adecvat, corespunzator aspectelor legale in vigoare! Utilizatorul este de acord: sa respecte prevederile legii; sa nu foloseasca informatiile de pe acest website in scopuri ilegale; sa respecte dreptul de copyright al Mix Craiova; sa nu descarce, sa posteze, transmita ori sa faca public (prin forum) orice continut pe care nu are dreptul sa-l faca public datorita legilor in vigoare; sa citeasca in mod frecvent termenii si conditiile noastre, intrucat acestea pot fi schimbate de proprietar si/sau administrator fara acceptul prealabil al utilizatorilor. Folosirea in continuare a website-ului de catre utilizator presupune acceptul implicit al termenilor si conditiilor noi. In cazul descoperirii oricaror nereguli utilizatorul are dreptul de a anunta conducerea Mix Craiova pentru a lua masurile necesare!

Intregul continut al www.mixcraiova.ro - texte, grafica, elemente de grafica WEB, logo-urile, sloganurile, pachetele, produsele, serviciile, link-urile, textele, materialele audio, video, (in orice format) si alte date este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus in scopuri comerciale si publice se pedepseste conform legilor in vigoare. Mix Craiova autorizeaza utilizatorii sa vizualizeze si sa descarce materiale de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Asadar, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nicio parte a datelor sau serviciilor, folosirea datelor sau serviciilor sau accesul la datele si serviciile puse la dipozitie de www.mixcraiova.ro prin intermediul site-ului. Toate componentele site-ului www.mixcraiova.ro sunt Copyright 2006 ale Mix Craiova.

Mix Craiova NU POATE FI RASPUNZATOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A WEBSITE-ULUI. Mix Craiova nu are niciun control asupra informatiilor oferite de site-urile catre care face trimitere si de aceea sunteti de accord ca Mix Craiova nu va fi tras la raspundere pentru produsele, reclamele, materialele comercializate ori informatiile gasite pe asemenea site-uri. Pentru orice problema legata de vreunul dintre aceste site-uri va rugam sa va adresati direct proprietarilor acestora.

Emisiunea saptamanii
Fa cunostinta cu emisiunile Mix Craiova. In fiecare saptamana iti prezentam una noua!
Melodia saptamanii
Simti ca muzica ti-a invadat viata? Noi iti alegem cea mai buna si cea mai ascultata melodie de la radio.
Club Afaceri - Comunitatea oamenilor de afaceri din Romania Ghidul tau de distractie radio live promovat de itbox radio live promovat de itbox Club Afaceri - Comunitatea oamenilor de afaceri din Romania Catalog de firme. Portal de afaceri Si ei sunt un suflet. Hai sa-i ajutam!